miercuri, 18 aprilie 2012

Comorile Pamantului nr.83-ochiul-de-tigru-multicolor

O porcarie mare!Asta este cuvantul ce caracterizeaza exemplarul din revista.Acelasi ochi de tigru din numarul 2.Probabil le-au ramas ceva exemplare mai urate si ni le-au bagat pe gat acum spre final sa mai amortizeze din pierderi.
Despre piatra nu o sa spun nimic pentru ca s-a mai scris si in numarul 2 si in numarul 60 la cel rosu.


7 comentarii:

  1. Salut!
    Colectia ta de minerale este interesanta!Despre acea piatra nu stiu ce sa spun. Daca a fost gasita intr-o gramada mare de pietris s-ar putea sa fie o oarecare piatra sau un rest de la un bolovan. Avand duritatea mare asta nu inseamna mare lucru. Daca ai putea si ai avea timp poti sa te duci la un muzeu de geologie ( de ex. in Bucuresti )si sa intrebi ghidul sau pe cineva de specialitate. Ma bucur daca ti-am fost de ajutor.
    Poti intra si tu te rog frumos pe blogul meu htpp//lumeamineralelor.blogspot.com
    Multumesc, Anastasia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si nu am nici pe departe o colectie asa cum mi-as dori,cu flori de mina mai multe si mai mari.Ce primim la cp sunt doar niste mostre.Sper ca pe viitor o sa maresc colectia cu esantioane mult mai frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. La numarul 84 va aparea “Pegmatite Graphic”.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun, mersi de info! Esantionul meu e foarte inchis la culoare, daca te stradui, poti sesiza si usoare urme albastrui in el, dar nu e preferatul meu, cred ca daca mai dau un agat albastru asa cum se anunta va fi cel de al doilea rulat in tava asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place foarte mult aceasta piatra.. am si o bratara cu ochi de tigru

    RăspundețiȘtergere

 cuart siderit pirita baiut mm 28/23 cm